Kristin Lerbrekk, Rektor

Jeg begynte i lære i 1998, og tok svennebrevet i 2000. Jeg har i tillegg tatt makeupartist utdanning i 2005 for å få mer kunnskap innen dette feltet også. I 2016 og 2017 tok jeg faglig påfyll innen farge og har tatt Colour master. I tillegg til å undervise jobber jeg ved vår avdeling i Amfi Vågen. Jeg er ofte å finne i lokalene på skolen.

Mai 2012 begynte jeg å undervise på Frisørinstituttet. Det som gjorde at jeg ble lærer er at jeg elsker å lære bort, vise nye spirer hvor kjekk jobb vi har. Brenner for opplæring og utvikling. Det gjenspeiler i oppgavene jeg har i faget. Det gir meg mye energi i hverdagen. Se den fantastiske utviklingen eleven går igjennom fra første skoledag til siste skoledag.

Jeg underviser i fagterminologi- grunnformer. Bransjekunnskap- Hygiene og renhold, resepsjonstjenester, HMS. Fargeteori- fargeteknikker. Strukturomforming- vikleteknikker. Frisyreforming og tegning. Jeg liker alle element ved faget vårt og sammenhengen med de ulike elementene. Å undervise i teori eller praksis er like kjekt. Dagene sammen med elevene gir meg masse energi.

Det kjekkeste med å jobbe med dette faget er å møte ulike mennesker. En får jobbe kreativt, og utvikle og gjøre en forskjell for de vi møter. Det å kunne være med å bidra i opplæring og utvikling gjør at en vokser som person og får en fin utvikling selv. En må hele tiden være skjerpet og tilstede. Vi er en fin gjeng med kjekke kollegaer som utfyller hverandre og har ulike styrker.

Det er aldri en lik dag eller en kjedelig dag da vi møter ulike mennesker på vår vei. Alle har noe å bidra med.

Det jeg liker aller best med undervisningen er å se utviklingen til elevene og reaksjonen når de mestrer de ulike arbeidene de utfører. Elevene har en enorm iver og vilje til å lære. Dette gleder et frisørhjerte ?


Meld deg på!


Mer om lærerne


Spørsmål og svar

De andre lærerne