Kjære alle moteinteresserte der ute!

Modern design har en egen frisør skole som heter FI. Vi er denne våren 8 elever og vi har allerede blitt kjempeflinke. Dette skyldes mest de gode lærerene som er så flinke 😉 Et spørsmål til dere lesere. Hva vil dere vi skal blogge om? Svarer gjerne på spørsmål dere lurer på om frisør yrket, hvordan det er å gå på denne skolen osv. Det vi gjør idag er frisyreforming:

20130419_104725_resized

Ønsker dere en kjempe god dag! Me blogges – Charlotte 🙂

3 kommentarer til «Kjære alle moteinteresserte der ute!»

 1. Hva innebærer det å ta en frisyreforming?

  Er det like bra å farge håret hjemme som hos frisøren, bare at du hos frisøren får hjelp til å påføre farge? og vedkommende som utfører arbeidet har gjort dette før?

  1. Frisyreforming er et fellesbegrep på Føn, opprulling og oppsett. Du former en frisyre med ulike teknikker og utsyr.

   Når du farger håret gjør du en kjemisk behandling som har en kjemisk prosess. Det vi frisører kan og vet mye om i forhold til de som gjør hjemmebehandlinger er Hva skjer i den kjemiske prosessen. Hva skjer med naturhåret og hva skjer når de falske pigmentene blir tilført og hvilket underlag blir de tilført. Det å farge hår er nokså omfattende og ofte ikke så enkelt som det blir fremstillt som. Kort fortalt frisører hører på kundens ønsker og blander farger for å oppnå ønsket resultat.
   Frisørene kan påføre en farge med riktig teknikk for å få et best mulig resultat og kan i tillegg bruke teknikker som understreker frisyren til den enkelte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.