Med Utdanning som Makeup artist og stylist har mulighetene åpnet seg.

“Utdanningen passer til alle som ønsker å utvikle seg kreativt! Ønsker du å jobbe i bedrift, være din egen sjef eller spesialisere deg på bruder, teater eller film? Det er kun fantasien som setter grenser på hva du kan bruke utdanningen til!”

Når Helene gikk på Frisørinstituttet 2015

Helene gikk på Frisørinstituttet i 2015, og tok makeup og stylist utdanningen vår som går over 10 helger.

undervisning i HD makeup

“Kurshelgene flyr avgårde, og vi lærte noe nytt hver eneste helg! Med særdeles dyktige lærere og veiledere får hver elev rom for å utrykke seg selv gjennom rom, farge og teknikker.”

Hun har alltid vært interessert i makeup og det å utfordre seg selv kreativt. Hun ønsket å få kunnskapen på et profesjonelt nivå, og diplom på utdanningen. Da dette kunne ta henne lengre innenfor bransjen.

“Et godt klassemiljø er i fokus, og her knyttes kontakter som kan være nyttige å ha med seg videre” 

Med utdannelsen i bunn, sier hun at hun har fått muligheten til å utvikle seg mer, og nå sitt mål om å kunne jobbe freelance med makeup. Hun sier makeup utdanningen har hjulpet henne å få en bedre teknisk og faglig begrunnelse for makeupen som utføres. Dette er det lille ekstra som kunden legger merke til, mener hun.

Hun har i tiden etter utdanningen startet opp foretaket Studio Håland med søsteren sin. Her strømmer oppdragene inn. De har hovedfokus på brud og forlover som de legger makeup og styler hår på. Hun jobber i tillegg som makeup artist på kicks, som hun trives veldig godt med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.