“2019 er mitt år”

Den første tiden min på Frisørinstituttet har vært veldig bra! Kjempe kjekk klasse, hyggelige og dyktige lærere. Vi lærer også så mye kjekt å spennende hver dag!

Christine er 24 år og startet på sin frisørdrøm hos oss nå i januar! Hun er utdannet helsefagarbeider, men har siden hun var liten gått med en frisørdrøm!

“Nå gleder jeg meg til å gå på skolen hver dag, og ikke minst veien min videre. Jeg vil anbefale alle som har lyst til å bli frisør, lytt til drømmen din og følg den!

Når vi spør henne om hvem hun ville anbefalt å gå på frisørinstituttet er svaret:

“ALLE som ønsker å bli frisør! Det er utrolig kjekke og dyktige lærere, som virkelig vil at elevene skal lære, mestre og utvikle seg innenfor faget. Dette er virkelig en utrolig bra skole. Fin salong og bra klasserom. Så jeg kan virkelig si at de gjør det klokt i å velge Frisørinstituttet”

Christine ser frem til å lære om alt på skolen, klipping, farging, styling, oppsett, make up osv. Hennes fremtidige mål er å fullføre skolen, læretiden og ta svenneprøven. Ellers er målene hennes å hele tiden utvikle seg for å bli bedre. Bli best mulig frisør, med fornøyde kunder som ønsker å komme tilbake.

“Jeg har bestemt meg for at 2019 skal være mitt år. Jeg skal følge mine egne drømmer, og mine egne ønsker. Endelig skal jeg velge å stole på meg selv!”

For Christine er det viktig å jobbe i en salong med et godt arbeidsmiljø, og den felles lag følelsen. Også der alle er ute etter å gjøre sitt ytterste for å gi kundene best mulig opplevelse, besøk og en god følelse.

Det som motiverer henne er Kjæreste, familie og venner. Spesielt hennes svigermor, som følgte sin egen drøm om å bli vernepleier i voksen alder.

“Hun viser meg at det aldri er for sent og ta en utdannelse, for å jobbe med det du har lyst til å gjøre”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.