Mer om Makeup Artist/Stylist kurs

Makeup artist og stylist undervisningen er på et grunnleggende nivå. Skal du ha de beste forutsetninger for å kunne utvikle deg best mulig er det grunnleggende viktig. Målet for kurset er at du skal vite Hva gjør du? Hvorfor gjør du?  Hva vil du oppnå ved å gjøre?

Våre konsulenter er genuint interessert i makeup og det hele mennesket. De er oppdaterte og godt kvalifiserte, i tillegg til å være gode formidlere av temaet.

Dagene er delt opp i en teoretisk og praktisk del, eleven selv er ansvarlig for å skaffe modell til praksisdelen.

Materiallære

Grunnleggende Produktkunnskap. Hva er «må ha» produktene/utstyr for makeup artister, og kunnskap om innholdet i makeupkassen som følger studiet.

F-I MakeupBrush

HUDPLEIE & HYGIENE

Kunnskap om de ulike hudtyper og hudtilstander, og hvordan ta hensyn til ulike tilstander.  Hygiene er gjennomgående på kurset. Hvordan og når skal en desinfisere og rengjøre. Hva er meningen med godt renhold.  Kunnskap om hva man som makeup artist kan gjøre for å danne et godt grunnlag før makeup.

LYS & SKYGGE

Kunnskap om ulike ansiktsformer og hvordan lys og skygge kan skulpturere/forme ansiktet på ulike måter. Hvordan gjør en god «Contouring»  

F-I - Makeup-color

BRANSJEKUNNSKAP

Gjennomgang av ulike driftsformer, og hva som skal til for å jobbe som makeup artist og stylist.  Tips til hvordan man skal markedsføre seg og bygge nettverk.

FARGELÆRE

Her vil du få forståelse for fargens oppbygging, og hvordan en bruker farger i kombinasjon innen makeup og stil og form. Noe du vil få brukt for både som makeupartist og stylist. Kunnskap om fargepsykologi. Hvordan gjennomføre en fargeanalyse. Gjennomgående i all makeup er fargeforståelse/fargevalg.

DAGMAKEUP
Hvordan en skaper en naturlig makeup, «no-makeup-makeup», kundeveiledning er gjennomgående.

KVELDSMAKEUP/ «PARTYMAKEUP»
Fremgangsmåte, produktkunnskap, konturering/lys- skygge, triks og tips.

LADY MAKEUP
Makeup for kvinner 40+, hudpleie, lys/skygge/contouring.

MAKEUP FOR MENN
Teknikker, fargevalg og makeup for foto/film. Spennende felt å jobbe innen som makeup artist.

BRUDE MAKEUP
Kunnskap om brudestyling/brudemakeup, fargevalg, holdbarhet.

MAKEUP FOR MØRKHUDETE
Fargekunnskap og ulike teknikker.

STILHISTORIE
Motens historie og historiens påvirkning av dagens trender, fra 1600-tallet til i dag. Temaer er innen makeup, klær og hår. Denne kunnskapen er alfa omega for en makeup artist som skal jobbe med ulike oppdrag.   

CATWALK/KREATIV MAKEUP
En helg er satt av i kreativitetens tegn, fashion- makeup for catwalk. Denne helgen skal dere virkelig få kose dere og «dra» det så langt dere ønsker innen det å være kreativ.

HD MAKEUP
High Definition, makeup for TV/Film, teori og praktiske oppgaver med kamera/ tv-skjerm. Visste du at det er laget egen makeup for TV, foto og film produksjon?

HÅRSTYLING
Kunnskap om enkel hårstyling, oppsett, fletteteknikker, produktlære og bruk av varmeverktøy. Enkle tips og triks til makeup artistens hverdag.

STIL/FORM OG FARGE
Å ha kunnskap om stil typer, anatomi, fargeanalyse, mote, trender og figurforståelse er en stor del av en stylist hverdag. Du vil få et godt innblikk i de ulike temaene.