Mer om Silje

Silje Therese Tveit

Jeg var elev ved Frisørinstituttet i 2005. Læretiden min hadde jeg i Modern Design på Amfi Vågen. Svennebrevet tok jeg i 2008. Foruten å undervise jobber jeg og ved Modern Design sitt hårerstatningssenter Apollo. Her jobber jeg med hårdeler og parykker som er en annen hverdag enn å være frisør.

August 2010 begynte jeg å undervise ved Frisørinstituttet. Jeg begynte å undervise fordi jeg synes det å lære fra seg er givende og utrolig gøy. Jeg må hele tiden følge med på utvikling og elevene utfordrer meg. Det å utfordre meg selv er noe jeg liker.

Jeg underviser i fagterminologi, hår og hodebunn, bransjekunnskap og HMS. Jeg underviser og i praktisk arbeid. Jeg liker at faget har en så stor bredde og at en har mulighet til å utvikle seg i ulike retninger. En god dag er når en har klart å inspirere elevene.  Jeg ble veldig inspirert av lærerne selv når jeg gikk på skolen her.

Det å jobbe med undervisning, og også hårdeler og parykker er utrolig forskjellig. De som er på vei inn i et flott yrke og er nysgjerrige på den ene siden. Det å få se utviklingen som skjer hos den enkelte. Og den andre med å jobbe med mennesker som har et behov på grunn av hårtap, enten av naturlige årsaker eller sykdom. De ulike oppgavene gir meg mye på ulike måter.  Det kjekke med faget er at en får jobbe kreativt og det å utgjøre en forskjell. Få den gleden over å ha gjort noen veldig fornøyd er det ikke alle forunt å ha i jobben sin.

Jeg ønsker selv å være en inspirasjon for elevene slik som mine lærere var for meg. En optimal dag på skolen er en dag med mye positiv energi.

De andre lærerne

Kristin

Lærer

Linn

Lærer

Jane

Lærer

Alexandra

Lærer